Friday, January 08, 2016

7 Januari 1984 - 7 Januari 2016


Hellooo

Hah..cube kire bape tahun dah tu based on tajuk entry ni?


Hahaha..

Semalam... genaplah 32tahun saya hidup kat muka bumi Allah ni..
Banyak sangat nikmat hidup yang Allah dah bagi
Banyak juga dugaan yang dah ditempuhi..tapi Alhamdulillah setakat ni masih bearable lagi dugaannya.

Semalam....sempena panjangnye umur setahun lagi si ibu Aaqil ni..
Allah nak uji....anak pulak tak sihat..
Allah nak uji la tu... supaya beringat..
Nikmat sihat ni Allah boleh tarik bila-bila masa sahaja

Jadi

Sempena ulang tahun kelahiran ibu Aaqil tahun ni.
Apa yang saya harapkan ialah...
Anak kembali sihat dan ceria seperti selalu
Ya Allah..kembalikan la nikmat sihat kepada anakku

Sedih bila tengok anak tak larat.
Makan tak lalu..
Nak berdukung je..

Tu je yang saya nak sekarang ni..

ala cian anak ibu..moncong je bile tak sihat..



Wednesday, January 06, 2016

Lubuk Emas Murah!

Sebagai menyahut cabaran pak menteri kite untuk #jimatcermat, #2kerja, #bangunawal dan banyak lagi saranan saranan yang bagus untuk kita ikuti..

Maka dengan ini... saya dengan rasminya..ingin memperkenalkan kepada anda semua..

My Power Gold Agent.................... a.k.a Encik Suami a.k.a abah Aaqil :)

Lame dah encik suami jadi agent Power Gold ni..

Niatnya ialah untuk membuat simpanan masa hadapan.....own saving #kempen1g1bulan...dan pada masa yang sama sekiranya tuan-tuan dan puan-puan inginkan keterangan yang lanjut... bolehlah menghubungi beliau..link seperti dibawah..ade complete agent info :)

Agak-agak segan nak contact encik suami saya... contact saya pon boleh :p

 
MOHD LUKMAN BIN ABDUL WAHAB
0162980002
look4luke@gmail.com


 






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin