Monday, December 01, 2014

4mth dan demam..

Hai..saya Aaqil

Kelaut dah blog ibu saya ni..

Jadi sempena ibu jaga saya harini (yeay..ibu tak keje dan saya tayah g school pagi2), saya nak tolong ibu update blog die..hahaha

Saya demam on off la..idung berlari lari setempat dan batuk sikit2 datang menjengah. .haih..

Nah belanja selfie sempena demam..

Comey tak kak ton. . Hahaha

Ibu letak kunyit idup kt batang hidung saya kasi hingus kering..petua orang tua tua katenye

Ibu jugak tuam saya dengan tuala dan air asam jawa untuk kasi efek sejuk

Alhamdulillah macam dah ok sikit..esok boleh g school kot

Doakan saya sihat ye..

Sunday, June 29, 2014

1st anniversary : 29-6-13 ~ 29-6-14

Assalamualaikum

Salam ramadhan untuk semua umat islam diseluruh dunia

Alhamdulillah..

Harini genap setahun kami sebagai suami isteri. .its our 1st year anniversary :)

Tahun lepas kami sedang berdebar2 dan sibuk dengan kenduri belah perempuan. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar...ade la here and there sikit2. .takpe..kite tutup mate je.. :p

Tahun ni...dapat berpose same - same on 1st day kat kampung encik suami..dan

We are patiently waiting for our precious....insyaAllah dalam bulan ramadhan ini jua our junior akan melihat dunia dengan izin Allah...

Terima kasih Allah atas rahmatmu ini..rasa kasih..rasa sayang..rasa bahagia. . semoga kami saling melengkapi antara satu sama lain hingga ke akhirnya..

Happy 1st Anniversary to us :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin