Monday, January 09, 2017

New Year New Age. Its 2 3 :)


Assalamualaikum and Good Morning!

1st entry tahun ni...
terlajak tidur takdak orang kejut hujung November 💆💆💆
Haha

Alhamdulillah, syukur kepada Allah masih dikurniakan kesihatan, rezeki, kebahagiaan dan segala nikmat-nikmat Allah yang tak terhitung.

Macam biasala, masuk je new year, umur hakak pon bertambah dik!
Seiring dengan penambahan lebar dan berat badan jugak!
Haahaha. So sad.

At this age, i just want to be happy with my family! 👪
 and

This is how we celebrate ibu birthday...
our quality time together 




till then.. entahla bile pulak angin kencang timur laut yang akan buat hakak update lagi blog ni.

Haha. bye :D






Wednesday, November 30, 2016

Wake Me Up When November END...

Wake Up Wake up...

Abeh bulan November dah ni..

satu habuk entry pon takdak lagi. hahahahahaaha

 Kite recycle post IG aci dok?

Kahkahkah!

Makin tua makin takde idea nak berblog...SO SAD..


Akhir kate.. nah tepek gamba anak seketul. haha

Abang aaqil kate JOM PI HOLIDAY IBU!


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin