Saturday, May 12, 2012

Donut untuk pertama kalinya

sile gelakkan rupenye.....tapi rasenye sedap tau! haha

Dah lama nak buat sendiri donut...tapi tak penahnye buat..
AKHIRNYE! 
Harini jadi jugak donut itu :)
Ye..rupe donut itu teruk sekali.. tapi gebu okay! ahaks! 
Alhamdulillah...yeay...next time boleh buat lagi.. 


p/s: update untuk arie : untuk resepi sile rujuk sini  -----------> MYRESIPI  hehehehe..

19 comments:

  1. Huhu amboiii rajin nye, mane resipi? Sile share ok nnt aku plak nak try hihj

    ReplyDelete
  2. @arie:

    kih3..bosan2 wiken..buatla kan..dari membuto jo... dah update :p

    ReplyDelete
  3. Rajinnyer dia..... Suka donut gak tpi without sugar hehe

    ReplyDelete
  4. Anak kak semua suka donut...sedapkan:)

    ReplyDelete
  5. @c'axoera :

    tak rajin pon..hihihi..
    without sugar? wah..jaga kesihatan ni..kalau yg deco mcm kat dunkin donut/big apple/krispy kreme tu..tak try lagi..nantila..hehe

    ReplyDelete
  6. @k.teratai:

    a'a sedappp....suke.. :)

    ReplyDelete
  7. thanks, very good =)

    ReplyDelete
  8. Semalam tak dapat nsk kome kat wassap..tenet expiredd....hehe...okelah tu sket lagi tak pandang dah half dozen krispy kreme...kikki

    ReplyDelete
  9. @mizzura:

    wakakakaka....perli siot!
    biarlah tak cantik pon rupe donutku itu..janji sodap..kah3..

    ReplyDelete
  10. kalau uncle beli je.... haha

    ReplyDelete
  11. @uncle gedek:

    beli tu dah selalu sgt...kikikiki

    ReplyDelete
  12. cad,kongsi recipe plssss!!!!

    ReplyDelete
  13. @clive:

    already put the recipe link in the post...sile try! :)

    ReplyDelete
  14. @aida:

    kite buat sikit je..untuk 2 orang makan..hihihihi..abes sudahhhh

    ReplyDelete
  15. @azhan:

    ehehe..seyes?? =))
    mekasih (kembang semangkok!) wakakakaka

    ReplyDelete
  16. don't judge a books by its cover..don't judge donut by its shape..kehkehkeh

    dan kebiasaannya..

    donut yang berupa hodoh itu adalah donut yang sangat sedap..kan? kan? setuju tak? Heee..

    ReplyDelete
  17. @lady windsor:

    totally agreed with u kak! hahahaha
    yg penting adik sy kate sedap je..
    kikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin