Sunday, October 28, 2012

Salam AidilAdha



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Dah terlambat ke nak wish 'Salam Aidiladha' ?

Er....Tak kisahlah..

Selama Menyambut Hari Raya Haji untuk semua umat islam di seluruh pelusuk dunia... :)

Semoga hidup kite lebih diberkati oleh Allah..

Untungnya mereka yang berkemampuan untuk ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan ibadah haji sekaligus menjadi tetamu Allah..semoga kite semua diberi kesempatan itu...


Menu hari raya saya semalam cume ini..

Gulai udang penuh kasih sayang...hahahha

hehehehe...ayam kat tesco abes..tak pat wat rendang ayam yang direquest oleh ayah tercinta
maaf ayah...ayam sold out :(

ouh...tidak lupe sedikit credit untuk co-chef saya..kaklun! tq bebeh!

41 comments:

  1. Huiyoooooo masak tuh haha... Selamat hari raye beb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3..dah lame tak masak weh..
      tetibe mcm tak reti pulak..ngrrr

      selamat hari raya arie :)

      Delete
  2. hmm jap jap kita nak gi breakfast depan office, ada jual nasi impit dan rendang ayamm...!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,

    Selamat hari raya Aidil Adha...
    Kalau dah dengan penuh kasih sayang mesti sedap punya lah nih he.he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      tq kak...
      ekeke..itu poyo je..sesekali masak kan...
      skill dah hilang..haiya..

      Delete
  4. as salam

    raya kali ni memang meriah dengan korban sampai tk muat peti dah simpan dgg..alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.
      ye la kak..penuh dlm peti ais..alhamdulillah

      Delete
  5. udang masak lemak cili api ke??? eh sedap la tu lin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul...hehehe
      jgn mak buyong mengidam udah le..kene la fendy carikan udang galah masak lemak :p

      Delete
  6. x per lepas nie kena ingat tuk masak rendang kegemaran ayah tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takper takder rendang... yang penting masakan tu dimasak dengan kasih sayang.. hehehe

      Delete
    2. ehehe..dulu tugas masak rendang akak yg buat..la ni..pas kat cheq..later and sooner..kaklun will take over...kikiki

      Delete
  7. sedapnya gulai udang...yummeh!!

    ReplyDelete
  8. hi Cad!!! apa khabarr???

    wahhhhh nakkk sikit mamam tu!!! nak nak nakkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi clive!

      baik2 aje...

      meh dtg umah..ekekke...tp dah abes la :p

      Delete
  9. It's never too late to wish! Mwehehehe, Wooo seems very tempting :DDD!

    ReplyDelete
  10. haiii...jom join contest n lihat bpe ramai yg suka bergmbar dgn parents mereka....sayangilah ibu bapa kita & jom abadikan kenangan bersama mereka melalui hadiah menarik:)

    http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq ye invite..takde mase lg nk join GA mcm dulu2..

      Delete
  11. hi cad...apa khabarr??? :)
    hope u r well and doing great!
    :D

    and stay cool cad!

    ReplyDelete
  12. lynn, jom la join event photoshoot blogger ni.
    mesti best kalau ramai2.
    http://www.nadiafarahida.com/2012/11/perhatian-kepada-semua-blogger.html
    email nadia eh, nadiafarahida@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia..nak join tp masa tak mengizinkan..huhuhu

      Delete
  13. Replies
    1. hehehehehe...busyla fiza..
      tak sompekkkkkkk...adoyai

      Delete
  14. yayangg, cepat update entry baru. dah raya depavali ni. ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin