Tuesday, October 23, 2012

Delicious : Sedap hingga menjilat jari..


Oleh kerana kerja waktu wiken si cadlynn ni pi makan jeeee.... sesi membesarkan diri
Maka, haruslah entry dia pon pasal makan je.... ngrrrrrr

Menemani Farida pi kenduri kawan dia kat ampang..Oleh kerana saya ratu sesat dan hp kurang canggih buat hal (berdoa semoga dapat hp baru dari langit..wakakakaka), hampir give up taktau mane nak cari location kenduri itu tetapi hasil dari kesabaran yang tinggi lalu kami berjaya sampai! hahaha..

Makan laju-laju..salam pengantin..lepas kenduri terus zass berpoya-poya kat OU.. Ceh! Ni sume gara-gara hang-out kami yang lepas tak sempat ke OU..

Masa Farida ajak teman dia, Farida telah mengumpan untuk belanja makan sebagai balasan. Hahahaha..
Kejam tak? Eh..orang dah offer...laju je la angguk-angguk! haha

Kami berjalan sekeliling OU sampai tak larat nak jalan baru cari tempat nak makan..
Tempat makan kali ni....

Delicious!



Oleh kerana orang nak belanja..jadi saya jadi budak yang sangat behave ye.. saya serahkan kerja-kerja mengorder makanan kepada tuan yang nak belanja tu..ehehehe.. shy shy cat.. syuhhhhhhh! hahaha

Kami order...

Lasagna..3^*x^%$$ (dalam kurungan fries je..name punyela susah nak sebut), air masing-masing dan..brownies as pencuci mulut...



Untuk orang nak first time makan kat sini...for me..sedap jugakla..environment dia pon ok...Cume pekerja dia agak slowww melow sikit..ahaks! kan dah kene komplain! Kitorang tunggu bill je lebih kurang 10minit..dia boleh pi kemas meja dulu sebab dah nak dekat closing time instead of settlekan our bill..hishh..


Selain tu..masa kitorang tengah makan..dalam kul 9 camtu la..ade pelanggan lain datang..baru nak masuk.. tapi pekerja yang telah dicop slow itu tadi..haha.. telah dengan selambe cakap sorry we are closed walaupon ramai makhluk dalam kedai tu dan business hour dia sampai kul 10 lebih rasanye..maka...mengamukla customer tu...ekekeke..last2 diorang bagi masuk jugak.hahaha..customer always right kan?

Total makan untuk 2 orang ini... RM80++.. huhuhu..

Nak ajak orang tu makan kat sini sebab nak makan pavlova................... huhu.
boleh kan kan kan? hahaha..

Anyway... tQ to Farida sebab belanje saya kat sini..lain kali belanje lagi ek..hehehe
Jangan risau kawan..kite ade banyak masa untuk hang out bersama lagi pasni...keh2 (bolehkan awak?)


9 comments:

  1. Kat sini kek dia semua sedapkan. 2 org makan Rm80 mak aiii...macam makan kat hotel kalau selalu mau sengkek...heheheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a kek dia sedapppp

      sesekali bolehla nak makan mahal2..kalo selalu..aiyok..
      nipis le poket.. :p

      Delete
  2. Replies
    1. mmg best bile tak kuar duit sendiri..haha

      Delete
  3. Haaaa...baru nk tnye...napa xtry pavlova dia..mmg sedappp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha! bile org blanje aku tak suke demand2..malu2 kucing gitu..
      pavlova dia akan ku cuba nnti...tgh bg hint2 la ni..kah3 :p

      Delete
  4. Replies
    1. liselle!
      welkam back :)
      jom p mkn..hehehehe

      Delete
  5. pavlova yang coklat tu ka? berapa hinggit?... ada bungkuskan untuk hana x? xpernah makan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin