Wednesday, December 12, 2012

Wordless Wednesday : 12.12.12




Tarikh unik datang lagi... rasenye baru je buat entry 11.11.11 dengan 10.11.12..dah datang dah 12.12.12. Cepatnye masa berlalu..

Apa pon yang anda rancangkan harini..semoga semuanya berjalan dengan lancar ye :)

Kalau korang tanya saya tarikh mana yang special for me... mestila saya jawab 8.12.12!!!  hehe


8.12.12


29 comments:

  1. Pasni xde dh date cun2.. Mane de 13.13.13 dh kan? Hehe

    ReplyDelete
  2. baru nak suruh siap2 buat entry 13.13.13.. hahaha..

    gmbr dlm ipad tu.. ce explain sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekchu..hihihi..
      itu teaser..pfffffffftt (perasan busy)

      full review later ye..
      stay tuneeeeeeee
      ekekekekekeke

      Delete
  3. lyn, lyn tunang eh? omeyyyynyaaaa :)
    tentang event anak 2 yatim tu, boleh2. lynn nak bagi baju2 atau
    ape2 barang yang dah tak pakai pon boleh xde masalah.
    nanti email nadia eh. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..a'a

      orait..t lin email..

      Delete
    2. kalau lynn dapat joiin mestiiiii lagi best kan. ;))
      lynn area mane eh?

      Delete
    3. lynnn, thank you soooo much sebab sudi bantu mereka yang memerlukan.
      nadia sangattt berbesar hati kalau lynn sudi memberi sumbang, tak kesah yang banyak mana. singgit pon xpe, janji ikhlas. :)

      Delete
  4. haaaaaaaaaaaaaaa~
    kak lyn!!!
    tunang ke kahwin aritu?
    kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kawen akak jemput M nnti..ehehehe

      Delete
  5. Eceh ceh ceh... siapakah lelaki bertuah itu? Blogger?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh..biarla saya sorg je blogger gedik..ekekeke..

      Delete
  6. wahh tahniah..moga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah lynnnn.... : 1 step ahead to gerbang perkahwinan..
    take care relationship yer.. :)

    ReplyDelete
  8. Congratulations,dah kahwin,senyap2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle thomas!!!

      belum kawenla..mane ade pengantin laki tu..hihihihi..

      tq uncle..

      Delete
  9. Entah2 dia diam2 seorg blogger...kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. huish...bolehla bergandingan..wakakaka

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin