Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday : Pink itu wajib





Eh..pink.. wednesday...boleh pi Baskin Robin la kalo camni...kehkehkeh..

Ok tak gabungan 2 kale ni...
silver pink? #sukehatiailah.. :p




34 comments:

  1. Cantikk..silver pink. Ehemmm..cam baju tunang je ni Lynn. Ehemm ehemm :D

    ReplyDelete
  2. fewwwiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt..

    awwww...awwwwwwwwwwwwww..

    fink..fink silver gitu..ahkak sukerrrrrrrrrrrr.....!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. eh cantik jgk mix 2 warna ni ye..cantik..baju nikah ke

    ReplyDelete
  4. Cantikla mcik.... Amboiiii nk tunang ke? Lalalalala hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huh baju ni simple je la..
      saje bg gempak konon2..hik3

      Delete
  5. hi semua

    baju untuk.....biarla rahsia...

    kuikuikui...kau ingat kau artis? pangggg! :p

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. wslm...

      comel ek kak...
      tp tuan dia tak comel..pffffffffft :p

      Delete
  7. cantekkkkkkkknyaaaaa!
    warna dia sweet sangatttt lynn. ;))
    ehem ehemmmmmmmmmmmmmm. sakit tekak pulak tibe2. ;p
    bau orang menumis nasi minyak laaaaa. kan lynn? kehkehkeh ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek.sweet.semua utk baju tu..
      huk3..tuan baju merajuk!
      kah3 :p

      Delete
    2. kalau tuan dia pakai esok2 mestiii lagiiiiiiiii cantik! :))

      Delete
    3. hahahaha..memain je..tuan die mmg selamanye comot! :p

      Delete
    4. nanti dah pakai, upload banyak banyakk tau! :)

      Delete
  8. kenapa mesti pink???kenapa??
    bila kaler lain nak jadi trend pulak?
    bila?ohhh bilaaa?heheheeh

    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab pink itu suwwwwwwwwwweeeeeeeeeeet kononnye..hahahaha

      Delete
  9. trend skrang ni biru pink dan siler pink. agak2 lepas ni gabungan warna apa plak ye..

    ReplyDelete
  10. wah. bagi saya yang lelaki ni , nice juga. hehe. baju nikah? hehe

    ReplyDelete
  11. As salam wbt Cadlynn,

    Cantik! My fav kalerrr tu :)

    ReplyDelete
  12. lynn, nanti insyaAllah lain kali kalau nadia nak buat event nadia bgtau lynn sekali k. :)

    ReplyDelete
  13. serius cun! nampak soft, n anggun!! i like!!!

    ReplyDelete
  14. lynn, tolonggggg la update entry baru. ;p
    1 entry je dah berapa komen nadia. segannnn la pulak. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia...kejap2..busy bebenor..hukhukhuk...

      Delete
  15. oh my! grey and pink are the best color combinations ever, and i think these two color combinations would look great together. anyway what's this for? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee..tis is for tis sabtu event :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin