Wednesday, May 09, 2012

Wordless Wednesday : Encik Lion :)



Encik Lion ni skrg teman saya kemana-mana..hahahaha... :p

24 comments:

  1. As salam Cadlynn,

    Cute je en lion tu! :) Mi gusta!

    ReplyDelete
  2. @k.marya:

    en.lion mmg cute pon! :p
    tp biasanye sy pgl comel..hahahaha

    ReplyDelete
  3. comel...rasa nak gomol2 jer...

    ReplyDelete
  4. @k.wahida:

    ha? nak gomol? keh3 :p

    ReplyDelete
  5. hamboi untung ada encik lion..ekeke..orang laut dah balik darat ke apa ni?hehe

    ReplyDelete
  6. @yana:

    kah3...shhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  7. haha...comel comel nyerr pengikut cad ni...hehe XD

    ReplyDelete
  8. @clive:

    hik3..comelllllll sgt :)

    ReplyDelete
  9. Wahh baru balik dr S'pore pulak ker?

    ReplyDelete
  10. @zainur:

    eh...takla..org bg encik lion tu..

    ReplyDelete
  11. @k.bitt:

    hahaha..ismeth nak ye..kikiki
    ni la yg sy cube elakkan..tamo letak dlm kete sat lg anak buah nak! hahahahaha...

    ReplyDelete
  12. @munna:

    hik3...org bg kite amek je..
    jgn byk bunyi..hik3

    ReplyDelete
  13. untunglaaaaaa, haha *jeles*

    ReplyDelete
  14. Ohhhhhh cutelah rambut si lion tu...:))

    ReplyDelete
  15. Ehhh...bilakah beli...tak pasan punnn...

    ReplyDelete
  16. @M: secrettttttttt..
    hihihi..

    ReplyDelete
  17. @bunbun:

    jgnla jeles..encik lion je pon..hikhik..tp kite jeles dgn bunbun punye new baby....aduh..kamera itu sgt cantik!

    ReplyDelete
  18. @k.teratai:

    rambut dia mmg gitu..hak3...

    ReplyDelete
  19. @mizzura:

    uit..mmg ko takpasan...sebab aku tak beli pon..huhu..kedai uncle kat china town tu tade ni kan kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin