Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday


BEFORE


AFTER

image via

p/s: tq call 2 kali..hahaha... :)
p/s/s: congrats ain! pilihlah mane2 pon (either PASUM or MARA or Matrik Penang (tau ni taklisted pon..hehe))
i'm sure u can do it..

26 comments:

  1. amboi kemain..eh tapi macam lost jer..akaka

    ReplyDelete
  2. @yana:

    ehehehe...shhhhhh :p
    dah post smlm tau yna..hopefully smpila nnti..

    ReplyDelete
  3. @k.bitt:

    dr encik lion..wakakakaka :p

    ReplyDelete
  4. waaa hpy benar ni.... tumpang happy gak laa

    ReplyDelete
  5. amboi..sampai melompat happy nya tu...huhu...

    ReplyDelete
  6. @anis:

    katun tu yg over..kite senyum je..keh3

    ReplyDelete
  7. amboih. hihi.. tunggu panggilan sape tu? :D

    ReplyDelete
  8. @aida:

    hihihi..tu merujuk pd adik sbnrnye..die tunggu offer..skrg ade 3 offer dlm tgn..tinggal nk pilih :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum CaDLyNN,

    Amboi happynya he.he.he...buatlah keputusan yang terbaik semoga berjaya ya....

    ReplyDelete
  10. Hehehe ini mesti menunggu pangillan oleh Si DIA mweheheh <3

    ReplyDelete
  11. @k.ros:

    happy adik dpt byk offer :)
    tq kak

    ReplyDelete
  12. @liselle:

    hep! kaver sikit..ahahaha
    basically ade 2 sebab la.. hehe

    ReplyDelete
  13. Kalau pilih PASUM, kira junior anak kak lah,sebab anak kak sekarang tunggu result utk masuk 1st year bulan Sept. ni!

    ReplyDelete
  14. ehemmm..berbunga2 terus lepas dapat call :D

    ReplyDelete
  15. @k.teratai..

    yeke kak...ouh..lets my sister to decide about this..hehe

    ReplyDelete
  16. @ena:

    ekekekeke...haruslahhhhhhhhh :p

    ReplyDelete
  17. @k.zainur:

    meh kite betulkan...saya happy adik sy dpt offer banyak2...pening die nk pilih..hehehehe

    ReplyDelete
  18. @ezan:

    hep...bukanlah..biasala tu tunggu orang call kan kan? :p

    ReplyDelete
  19. @clive:

    wooooo...i'll ask my sister to read ur post about UM wokey..hehehe

    actually..yes..i'm advising her to choose pasum :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin