Thursday, March 15, 2012

Pandai buat pandai tanggung

jenis org baling batu sembunyi tangan..hihi - pic source :)

Huhuhu...

Pernah tak korang alami...

Situasi yang tetiba korang kene marah..

Untuk satu benda yang takde kene mengena dengan korang..
atau
Untuk sesuatu yang bukan salah korang pon..

Sangat PRESSURE kan?


30 comments:

  1. pernah! dan perasaan dia mcm nak maki! kekekke

    ReplyDelete
  2. @ezan:

    ekekeke...ye betul! samelah ape yg kite rase..hahaha

    ReplyDelete
  3. pernah sesangat...bjuang habis2an lepas tu...eceh...hihi

    ReplyDelete
  4. akak pernah dek.. rasa macam nak tumbuk2 je kepala dia.. biar boleh berfikir dengan betulnya..

    ReplyDelete
  5. @munna:

    harus..haha..dah bukan salah kite kan...:)

    ReplyDelete
  6. @k. ratu kebaya:

    wuuu..ganas gak akak ni..hehe..saya takleh nk tumbuk..sbb yg wat hal ni biasanye adik2 saya..tp saya yg kene...huehehee..sabo je la..

    ReplyDelete
  7. ermm..pnh alami situasi ni..mcm x adil... krn org lain ..kt jd mangsa

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina:

    tu la..tp slalu saya bising balik je la..hihi

    ReplyDelete
  9. @En.Anon :

    sian kt saya kan..hehe

    ReplyDelete
  10. pernah!! pernah!! pernah!!
    geram weh....grrrrrr!!

    mmg kena baliklah ngan aku...aku sound tepat punya...

    ReplyDelete
  11. pernah gak masa keje dulu..rasa nak puihh jer :D

    ReplyDelete
  12. selalu juga,maklumlah dlm dunia ni ramai yg kaki jack,cakap tak tentu pasal org dgn boss.

    ReplyDelete
  13. Situasi yg biasa berlaku jika ada kaki bodek kat opis!Memang geram........kalau terkena pd diri,nak2 jika perkara itu kita x buat!!!

    ReplyDelete
  14. k.wahida:

    hehe..silapla diorg mess up dgn akak kan..

    ReplyDelete
  15. @c_axoera:

    hehe..a'a kan..quite common.. :p

    ReplyDelete
  16. @onitsuka_hana:

    mmg bahaya..hehe

    ReplyDelete
  17. @uncle thomas @ k.teratai:

    hehe..yela..kat opis mmg byk jadi benda cmni kan..

    ReplyDelete
  18. situasi ginilah yang selalu membuatkan sy gaduh ngan orang...tuduh sesuka hati..haha XD

    ReplyDelete
  19. sangat pernah..huhu..
    but i always explain and akan cakap balik that its not my fault..hehehe

    ReplyDelete
  20. penah..lagi sakit kalau yang marah tu orang yang memang kite tak boleh lawan a.k.a boss2 atau orang-orang tua..

    ReplyDelete
  21. As salam Cadlynn,

    Tak igt pulak, tp klau kena mahu ajak face to face... Nak kena belasah ni...hehehe :)

    ReplyDelete
  22. Hi salam kenal...

    Yup sangat stressss ok klo kena camtu... Huhuhu

    ReplyDelete
  23. mestilah pernah Lin..sangat sweet jer rasa time kena marah tu..dan dan nak benti kerja..hahah..

    ReplyDelete
  24. Pernah..siap ada pakej takde sapa bekap lagi...rasa nak jerit je gtau hal sebenar tp tertakluk pada faktor respek...

    Apa cer apa cer...?

    ReplyDelete
  25. hii.salam perkenalan...kalu dapat tahu orang yang macm tu, rasa nak sekeh pala dia..

    ReplyDelete
  26. pernah!! sakit hati.. tapi apa bleh buat.. huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin