Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday : Azam tahun baru


Azam tahun baru - Nak bersenam at least seminggu sekali.. Hahahaha..
So pagi-pagi wiken gagah ke taman mainan yang paling dekat untuk JOGGING!


Sangat kecewa bile buaian itu dah takde seatnye...huaaaaaa..nak main buaian! :(

25 comments:

  1. azam akak pun sama jugak macam ni.. tetapi terpaksa stop atas sebab2 tertentu.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. eh..sameler...tapi padang dpn rumah aku tu besor st...nak complete satu round 1km..kalo 3 round 3km...penat...byk kali jalan adala...hehe..

    ReplyDelete
  3. syoknya jogging2 taman..yna takleh join nanti jadi lidi pulok..hehehe..
    oit kanak2 ribena ke nak main buaian nii?:p

    ReplyDelete
  4. @kak ratu: awal2 tahun ni sy smngt la..hihi

    @mizzura: cambiasa la..kite jogging diwaktu yg lain dan tempat yg lain ye..hihi

    @yna: ni utk sihat..bukan sbb nk kurus..eceh..kite pon bukannye beso mane pon :p

    ReplyDelete
  5. dni ritu sebok nak senam nak pakai corset nak jogging.. lepas tahu preggy.. senyap... ehehe takleh wat semua tu.. kena jalan2 kaki aje la gamaknye.. body pun gumukss pun rela asal baby sihat :D

    ReplyDelete
  6. lor...mana la pegi seat buaian tu...vandalisme kah?

    ReplyDelete
  7. azam nak jogging ke azam nak main buai ni?????

    ReplyDelete
  8. @dni: jg baby leklok ye..pas bersalin sat lg baru setting balik..hihi

    @kakwahida: tak pasti..mungkin ramai yg tak sedar diri cm sy ni..wakakak..harusla putus~

    @mekchu: mekchu la yg plg memahami lin..wakakaka..sambil menyelam minum airla mekchu...lepas jogging main buai! ahaks!

    ReplyDelete
  9. kat mana ni?

    nampak macam bes je?

    ada port cuci mata tak?

    ReplyDelete
  10. @uncle gedek: kat kajang..

    ade2...sebelah tu hospital..meh cuci mate kt bilik mayat..muehehehe :p

    ReplyDelete
  11. saya pun memang nak start jogging...
    tapi..............
    malasnyaaaaaaaa.......
    m stands for malas.. -_-'

    ReplyDelete
  12. @m: hep! takmo malas2..meh jogging same2 meh...

    ReplyDelete
  13. huhuhu...tringin jugak....tapi sentiasa asik delay jerks....

    ReplyDelete
  14. wahhh semangat nye... utamakan kesihatan, tingkatkan kemajuannnn =)

    ReplyDelete
  15. @HeNRieTTa JoSe : hee..itu tahun lepas...sokmo delay pastu tak pi..tahun ni tekad! haha

    @PinQib : ye btul! sambil2 tu..cuci mate tgk abg2 hensem jogging jugakk...wakakaka..memain je :p

    ReplyDelete
  16. Hahaha same la ngan aku...tapi sampai la ni pun xstart2 bsenam lagik

    ReplyDelete
  17. @arie: ko bersenam kat kedai makan sokmo sgt..hahaha

    @eiyzniey: wii...haha..utk kesihatan diri sendiri

    @cik teddy: tu la..kite ni pantang jumpe buai...eheh.sure naik punye

    ReplyDelete
  18. azam baru yg menyihatkan badan.

    ReplyDelete
  19. @uncle thomas: happy new year!!!

    ReplyDelete
  20. Tulah kite pun berangan nak jogging jugak tahun ni tp asyik lewat bgun je.. ptg2 dah malas pulok...hehehe... mana pergi ye seat buaian tu ye...alahai, vandalisme!

    ReplyDelete
  21. @marya: hihi..lin mmg tak suke jogging petang..panas la..kalau terlajak pagi tu...mmg wasalamla :p

    ReplyDelete
  22. @kakbitt: tula..kempunan sy nk men buaian..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin