Thursday, January 19, 2012

Itam Hilang :(








Sian adi...si itam ilang...bukan die je yang sedih..kakjiyah bile dengar itam ilang pon terus nangis..dari kecik lagi jage si itam..mane lah die pegi..balikla itam...

24 comments:

  1. uhuuu..paham perasaan sedey camne bila kucin ilang..hopefully si itam balik :(

    ReplyDelete
  2. dah bape hari dah ena...tak balik2 pon..huhu..sian kt adik aku duk sedih..

    ReplyDelete
  3. kucing kesayangan hilang memang sedih..
    yana pernah rasa..
    tapi kucing tu balik sendiri last-last..
    harap-harap ia balik la nanti..

    ReplyDelete
  4. @yna: tu la..sian bile dgr adik balik keje je pgl..tam..mane kau tam..balikla..huhu..

    ReplyDelete
  5. aku kan dulu bela kucing byk..ada yg balik sendiri..ada yang kat rumah jiran..tupun nasib jiran aku kenal kucing aku..ada yg bp aku berhari2 keliling kg cari..jumpe kat umah2 sp2 tah..tp kucing tu mmg kenal..so insyaallah..dia akn balik...(suatu hari!)

    ReplyDelete
  6. @mizzura: yg kucing kg adik aku lepas je..mmg merayau2..petang balik rumah..si itam n bulat n putih duk dlm cage..so takpenah kasi lepas mlm2..

    tu la..harap2 itam balikla..sian bulat skrg takde kawan..

    ReplyDelete
  7. saya baca pon sedih..
    kesiannya..
    harap2 tak adalah apa2 yg buruk berlaku kat itam...

    ReplyDelete
  8. buat poster cat missing, tampal kat pokok

    ReplyDelete
  9. @M: sedih tgk die duk post gitu kt fb die..

    @uncle gedek: nnti sy suh die buat gitu..huhu..

    ReplyDelete
  10. comelnya si itam tu...sama2 kita berdoa...:)

    ReplyDelete
  11. risau juga,sbb montel sekarang ni pun dah pandai main jauh2, takut hilanglah pulak!

    ReplyDelete
  12. itam...balik la...aku pun risau ni...ko jaga diri ye itam...huhu...

    ReplyDelete
  13. comel la itam! kaki pakai stoking tau, nmpk smart n gagah gitu..hehe

    *terasa sedihnya sbb pnh bpisah gk ngan kucing kesayangan...aduhai risau xtau nak kata

    ReplyDelete
  14. Hai Cadlynn,
    Mcmana boleh ilang? Ade org amik sb berkenan kot... comel sgt...

    ReplyDelete
  15. hi there cad!! long time did not hear from you.. hw are youuuuuuuuuuu? :P

    ReplyDelete
  16. alahai siannye.....faham perasaan tu...pernah juga tenten (kucing saya) hilang + eksiden...arghh...takmo ingat..sangat sedih...huhu.

    semoga cepat jumpa itam lagi... :D

    ReplyDelete
  17. @daddy: tak balik2 lagi..huhu..btw..tq :)

    @kakteratai: jage elok2 montel ye..

    @kakwahida: kalau itam masih selamat..semoga org yg jage die tu jage die leklok..

    ReplyDelete
  18. @muna: tu la..tuan die sedih bebenor

    @kakbitt: mcm takde harapan je..dah seminggu..huhu

    ReplyDelete
  19. @kakmarya: adik sy letak kt cage blom proper siap..kucing tu lari..huhu

    @isaac: hi! yeke lame ilang..hehe

    @iznie: sabo2..

    ReplyDelete
  20. alahai... kite pon ade hitam,... dh hilang jugak :(

    ReplyDelete
  21. ezan: yeke...huhu..sabar erk..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin