Tuesday, January 17, 2012

Roman



Kilafairy ni jadi penyanyi dah la...sedapla suara dia! lagu ni pon best~

Tengok kilafairy ni teringat kat ain yg suke sangat ajuk gaya mulut seksi kilafairy..hahahaha..

11 comments:

  1. pergh..layan kilafairy...bibir dia tak boleh kalahkan angelie jolie la (stok dengki)

    ReplyDelete
  2. haha..bukan layan die dowh..teringat adik aku suke wat mulut muncung2 gitu gak..haha..bajet~

    haha..ko kan lara croft :p

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Kilafairy... cantik, tp bibir die tu mmg asli ke??
    Rsnye emak die pun penyanyi so, no wonder anak suare pun sedap ;)

    ReplyDelete
  4. dia cantik dan seksi...
    mulut dia tak menahan tgk...ekekek...

    to marya yusof,

    bibir dia mmg asli sbb dia pernah tunjuk gambar dia masa kecik2 dulu mmg muncung cenggitu lah...hehe...

    ReplyDelete
  5. pakej yg lengkap cantik dan berbakat yang boleh menjadi beliau popular lagi...

    ReplyDelete
  6. aik ape pasal tak rak kuar itu video

    ReplyDelete
  7. @marya: mak die rohana jalil..eh..betul ke.hehe..

    @kakwahida: tak menahan tgk? kah3!

    @daddy: package sgt :p

    @kakbitt: aiyok..yeke takleh tgk..sini ok jek..

    @aida: goreng pon sodap :p

    ReplyDelete
  8. dia suka muncung2 kan hahahaha ramai tak suka tengok part tu

    ReplyDelete
  9. @yna: ade iras ek? anak omak...

    @dni: muncung2 die tu mmg tak menahan bak kate kakwahida.hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin