Wednesday, January 11, 2012

FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA


Masa untuk join giveawayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Okay..dah lame gak tak join giveaway ni..
Thanks to yna sebab tag saya untuk turut sama memeriahkan giveaway ini..hihi
Yna...memang pon kite suke pakai tudung bawal..sebab....tak berani nak tuka imej kat opis..kikiki..
kene tuka tempat keje dulu baru leh fulltime pakai shawl kottttttt..haha

Kale fav ye...hurm...kale ceklat bley tak? :p

Nak tag mereka-mereka ni kalau mereka rajin nak buat
1. chekak.ain - kate pakai bawal lagi cun! haha
2. M (teenager housemaid) - kalau rajen buatla ye.tiada paksaan :p
dan..
sape2 lagi lah yang nak joinnn...sile click  -------> sini!

Mari bergiveawayyyyyy...



7 comments:

  1. Lelaki ini..

    tu la pasal..tp kalau ditag insyaAllah boleh je joinnnnnnnn :p

    ReplyDelete
  2. haa gudluck ye lin =)

    ai kat opis pun still lg pakai tudung bawal

    ReplyDelete
  3. @munna: tq! tu la pasal..segan nk berubah imej..keh3..

    ReplyDelete
  4. tudung bawal xlapuk dek ujan xlekang dek panas. Cewaah.

    tq join :)

    ReplyDelete
  5. onitsukahana : ye btul! same2...

    ReplyDelete
  6. nnt exit interview tulis..reason for leaving sebab nak tinggalkan tudung bawal..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin