Friday, December 21, 2012

Teaser 8th December 2012



Err...belum dapat gambo dari OP..
Maka..curi ni dulu dari FB OP..ekekeke..

14 comments:

  1. Wahhh bertunang ke kawin nih...congrats2

    ReplyDelete
  2. Eeeee saje bikin suspen tauuuuu.... Cepat skit hupdet hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...next week dpt dr OP kalau rajen aku update :p

      Delete
  3. comel nyerr...nanti kawen mesti lagi gempakk kan :)

    ReplyDelete
  4. finally, you got engaged. congrats, wishing you happy and blessed life together! you look so pretty in the picture. :)

    ReplyDelete
  5. Cun sgt2..rasa nk potosut jugaklahhhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sile berpotosut distudio yg gempak..aku kt taman menan yg penuh lecak je tu.kikiki

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin