Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday : Haiyark!!!




beli honeystar dapat free ni..yeay! kah3




Tekanan sungguh lately...rase nak wat aksi camni..tepis semua masalah yang datang..haha


30 comments:

  1. makan honeystar?

    tak pedas tak rock la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...honeystar la sedap uncle...
      rock tetap rock...kah3 :p

      Delete
  2. jom sama2 tepis stress..haiyarkkkk!!!!
    *dapnye honeystar*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..jgn bygkn kite buat aksi itu..harus tak semenggah..wakakaka

      tapi mari kite tepis stresss...syuhhhhh..main jauh2..

      jemput breakfast :)

      Delete
  3. jgn stress2 ye dear...

    senyum selalu...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. errr..hehe..takut org2 kt sini muntah kale ijo..tmbh stress..hahahahaha

      Delete
  5. haha sila buat aksi begini... mesti kelihatan comel bangat.. ngeeee~

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau ismeth buat mesti cute! eehehhee

      Delete
  7. Assalamualaikum CaDLyNN,

    He.he...boleh try nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak ros,

      hehehe..silelah try :p

      Delete
  8. jap mekchu tgh bayangkan lynn buat aksi penguin tu.. alahai, konpem comellss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke..ape kate mekchu suh micah wat...michah cuteeeeeeeeee

      Delete
  9. best nye dapat penguin..jum buat aksi tu bersama2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke..xde ape yg best pon kak..tension2 tetibe ternampak tu atas meja..tergelak jap :p

      Delete
  10. Babe, bende ape tu? Cam cute jer...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sandra! haha..itu something like sticker kot..
      cute kan? but cannot compare to ur sketch la..ur sketch awesome! :)

      Delete
  11. tibe2 terbayang lynn buat aksi macam ni, 'haiyyakkkkk' hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. arha..masing2 byg den buek aksi ni...
      abehla..ekekekeke

      Delete
  12. SAMA LAH dengan saya pun... asyik stress saja ni... jom kita buat aksi ni sama2. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom jom! hahahaha

      best ramai geng ni..

      Delete
  13. As salam Cadlynn,

    Tension ke? Alahai, buat gaya gitu boleh release ek..hehehe comel! Anak akak Iman siap lompat2 tgk ;)

    Lynn ade FB tak? Kalau ade nnt add akak ye http://www.facebook.com/marya.yusof nanti boleh akak tunjuk harga barang tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak marya...

      ckp kt iman..jom ikut aunty joget2..ekekeke :p

      tension sikit je..hehehe..still under control lg...ecece

      Delete
  14. Replies
    1. shhhhhhhh...janganla kasi kantoi.. :p

      Delete
  15. cutenya.. rasa mcm nak menari lak bila tgk gmbr tu.. hehehe..

    salam kenal dari zana.. nice blog!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin