Thursday, October 13, 2011

Doa Sembuh dari Penyakit



Di saat busy gile..keje bertimbun-timbun...time ni la tangan ni nak sakit :(
Dah 2 hari pergelangan tangan saya sakit...huhu..berdenyut-denyut...dah lame tak jadi camni...
Dulu kalau main bowling or badminton sure sakitla..so saye kurangkan aktiviti itu..
Ni tetibe je..nape ntah..

Pagi semalam...before nak pi opis..saya hulur je tangan kat adi suh die urut..hihi..
Tapi die tak berani, takut makin teruk katenye...hurmm...
Sudahnye..saya ke opis dengan tangan kanan berbalut sebijik macam bear kat atas tu...
Hahahaha...tak stylo langsung!



http://www.zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/971-doa-kesembuhan-sakit-dan-penyakit.html

2 comments:

  1. tQ daddy...berkat doa itu..tangan saya kembali sembuh! yeay..syukur ya Allah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin