Thursday, January 31, 2013

Jenjalan kat Bangsar


Jumaatkan kite keje halfday..
Selalunya balik je umah terus tamo balik same-same dengan orang yang balik petang..

Tapi kekadang ade je pi melencong..Hehehe

Haritu sorang akak secretary ajak saya n mizzura teman dia pi Bangsar after keje..
Dengar dia kate nak pi House of Doll terus kami kate NAK! NAK! Nak ikut..hehehe

Lepas keje terus kesana..

Tapi..tak pi terus ke House of Doll.. pi singgah sane sini..banyak jugak kedai best-best kat sane..

Antaranye... kitorang pi kat Shoes Shoes Shoes. Macam-macam ade kat sini..bukan kasut je..


unik skirt tu...skirt fish tail? tatau..


Pastu pi makan kat Alexis..huehehehe..mahainye...takat makan pavlova share 3 orang pastu air soda sorang satu..amek.. total RM60..kikikikiki... kenyangnye tak jugak..Yang lawaknye...makan pavlova macam makan nasi lahapnye..hahahaha


Lepas tu baru pi House of Doll milik Fazura... oooo baru tau kat mane kedai dia..


Baju-baju kat situ ala-ala fazura punye taste la..ok jugak..cantik-cantik..tapi saya tak beli ape-ape pon..hihihi..mengikut orang je..jadi pemerhati pon okay..window shopping pon terapi jugak..muahahaha

Kejenye mengambil gambo...nak duduk kat kusi ungu tu..tapi ade sign 'Do Not Seat' Ekekekeke


Tak dapat nak posing ala fazura kat bawah ni

kredit to google image 


Camni pon jadilah.. :p


Hihihi..oklah..nanti nak jalan-jalan lagi kat sini..cambest je..


17 comments:

  1. Happynya dapat shopping sambil berposing2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite window shopping je uncle..org lain yg shopping..ehehe

      Delete
  2. peewit! hehehe

    hi cad!!!!apa khabar?
    sorry lama xdrop by.sekarang tgh bz ngan satu projek.nanti da siap tunjuk! heee :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pheeeeeeewwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt..

      ehehehe..
      clive! lamenye ilang..project ape tu???? wow..mcm interesting jerk..
      cant wait to see :)

      Delete
    2. nanti tunjuk nanti tunjuk...hehehe :D

      Delete
    3. aduh..mcm best je..cepat clive! tunjuk jgn tak tunjuk :D

      Delete
  3. wow!! dpt singgah butik fazura la..dia x de ke masa tu? mahal2 tak baju kat sana...sbb nampak cantik2 la blouse dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fazura takde..staff dia kate fazura tgh shooting..kalo tak sure dah amek gambo same2.. :p

      baju die ade yg afordable jugakla price die..ok..cantik2..

      Delete
  4. sesekali dpt masuk butik retis...best gak kan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki..tp kite masuk je..tak beli pon..

      Delete
  5. reasonable price ke sis?
    nampak baju mcm pattern2 artis ajew. serams nak terjah. huhuhu

    ReplyDelete
  6. wahh sonoknyer jalan2 bangsar.. ehHHee

    ReplyDelete
  7. syok...kedai tu banyak dress cantik :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin