Monday, March 18, 2013

Johor Premium Outlet

Assalamualaikum...

Macam dah lame je tak update blog..hehehe

Jiwa meronta-ronta suruh update tapi masa tak mencukupi maka terbiarlah blog kesayangan ini..
Ish2..kesian die..meh kite sapu-sapu dan lap habuk yang dah bersawang kat sini..hehehehe

Last week..kite pi jenjalan kat Jaybee yaw... gerek seyh...ekekeke

Adik encik tunang bertunang..jadi untuk pertama kalinya saya menjejakkan kaki ke rumah bakal Parents In Law.. orang lain yang nak bertunang kite pulak yang gementar lebih-lebih..hahaha
Haip! Ur E-Day dah settle la lin..nyibuk je nak debor-debor gak..hahaha

Tapi entry kalini bukan nak cite pasal E-day bakal adik ipar tu...hehe :D

Kite nak cite pasal kite pi shopping sakan kat JPO before majlis start..

Disebabkan datang bersama-sama encik tunang maka terpaksalah didropkan begitu awal kat JPO tu.kedai pon tak bukak lagi..FYI..JPO business hour 10am-10pm ye...

Sambil-sambil survey kedai ape yang ade...boleh agak tak ape aktiviti 2 beradik ni? Ngee..
Yang over sebenarnye si kakak..Di nak hiburkan hati sebelum die menghiburkan hati orang lepas tu.huaaaaaa...tapi dont worry..byk gambo dah dicropkan..ekekeke



Okay..start kul 10.30 baru kitorang serbu kedai..main target nak cari...errr errr..barang ai la...settle tu baru start cari benda lain..

Dan hasilnyaaaaaaaaaaaaaaa

Opsssssss....Ada penyesalan disitu..maafkan saya..

Muke dah start berkerut..tu yang saya pegang..kaklun pegang lagi banyak!!! Haha

peneman saya dimana-mana..dah macam orang kuning..ekekeke...tqvm kaklun..hope the treat is more than enough..haha
Harga barang....to compare with KL..hurm...ade yang murah gile..jeans RM29/pcs... so rembat 2.. baju keje RM13.. purse, kasut, perfume.okla price die..dan lain-lain...hehehhehe..takleh reveal semua..kantoi sat lagi..hahahahaha

And yes..nak pergi lagi boleh tak? ritu masa sangat limited....tak sempat :p

Balik saya garu kepala yang tak gatal sebab kaklun sebagai askot berjaya POW saya! Ohmai!!!!
Rasa nak pengsan....

Nasib tak terlambat sangat ke majlis..hihihihihi...

Big TQ toooooooooooooo Encik Tunang :) Hehehe..time kasih ye..



8 comments:

  1. wahh ! sakan shopping !
    best kan JPO.

    buliding pun mcm kat korea :)

    ReplyDelete
  2. kelllassss kau nyahhh...tayang beg kertas coach lagiii..nak pinjammm..ngehngeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha
      tak cukup daring mcm ko lg...

      Delete
  3. hana tengok gambar je ni..hehe
    besar beg.. mesti mahal barang ni

    ReplyDelete
  4. lynnnn, berapa beg coach dekat jpo lynn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadiaaaaaa

      tak murah sgt la...
      beli online lg murah!!!
      kalo tak urgent beli online je..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin