Monday, December 01, 2014

4mth dan demam..

Hai..saya Aaqil
Kelaut dah blog ibu saya ni..
Jadi sempena ibu jaga saya harini (yeay..ibu tak keje dan saya tayah g school pagi2), saya nak tolong ibu update blog die..hahaha
Saya demam on off la..idung berlari lari setempat dan batuk sikit2 datang menjengah. .haih..
Nah belanja selfie sempena demam..
Comey tak kak ton. . Hahaha
Ibu letak kunyit idup kt batang hidung saya kasi hingus kering..petua orang tua tua katenye
Ibu jugak tuam saya dengan tuala dan air asam jawa untuk kasi efek sejuk
Alhamdulillah macam dah ok sikit..esok boleh g school kot
Doakan saya sihat ye..

3 comments:

  1. Comelnya..semoga cepat sihat ya. Kesian mama terpaksa "ponteng" kerja jaga aaqil.

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee moga baby cepat semboh ;p

    ReplyDelete
  3. lamaaa sangat tak singgah blog kamu!!! tau2 dah 4 bulan hokehhh!!!!
    happy for u cadlynn!!!!! alhamdulillah dan congratulations yaaa...hhehehe

    my updated blog : http://bitttravel.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin