Wednesday, March 09, 2016

Our New Houseeeeee ....

Assalamualaikum..

Hai semua.. (Sape sume tu? ahaks..!)

Alhamdulillah..Allah murahkan rezeki kami untuk memiliki rumah lagi..
Yang lebih selesa untuk kami sekeluarga...

Umah kecik je..bolehla untuk Aaqil n future adik main lari-lari sikit nanti.

Dah lama dapat kunci sebenarnya... November last year...but..well.. dengan kesibukan masing-masing..itu la tu..


Plan nak masuk bulan 2...tunda bulan 4 before bersalin kononnya...now....heard that we have new target...after confinement kot baru boleh pindah..sebab....sekarang dah bulan 3...tak sempat uoll..Hahahaha..

Very slow progress..

Baru pasang wet kitchen dan wardrobe je.. yang lain sume as per yang kitorang dapat kunci haritu..
Haha..

Very the busy.. Abah Aaqil asyik ade training memanjang.. abes training teman ibu pi site pulak..
Dengan perut memboyot ni..

Sadis.

So far semalam tengok our new wet kitchen.. tak complete lagila...table top, cooker hood tak pasang lagi. ahaha...bolehla...

Tapi rasa sangat okay untuk wardrobe kat master bedroom.. semoga cukupla nak sumbat suma baju pasni.. hahahaha...

Price wise is okay... siap contractor bagi direct contact dengan kilang untuk table top..
kehkehkeh....TQ TQ..


Will update here later in detail..semalam tak amek gambo.. sibuk kejo abang Aaqil berlari sana sini..

3 comments:

  1. GAMBAR! GAMBAR!

    nak gambar rumah!

    ReplyDelete
  2. wahhh dah nak pindah umah baru.. jgn lupa share gambar umah yer....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin