Tuesday, June 28, 2011

Broga for 2nd time...with sibling

Setelah merasai ke'enjoy'an yang tahap maximum jugakla masa first hiking ke broga dulu dengan utm-mates..
Jadi...sebagai kakak yang baik..hahaha...perasan! haruslah keseronokan itu dikongsi bersama mereka yang tersayang...betul tak? pergh..ayat takmo kalah :p

Adik-adik duk tengok gambo ritu..so diorang pon teringin nak pi jugak..hihih..betul ke.sebenarnye kakak die yang beria nak bawak diorang ke atas nun sebagai  ganti percutian bajet mase cuti sekolah...modal naik broga murah je..hihihi

Dengan berbekalkan roti gardenia yang paling besor, tuna mayonis dan air 100 plus botol beso pemberi tenaga...kami pon naik... naik dah lambat pon.kul 7..jadi takdela tengok matahari terbit...matahari yang tengok kami... haha

Malas nak cite panjang-panjang..jom tengok gambar...








Malangnye...bile sampai je 1st peak...ujan dah turun....gelap sangat..so demi keselamatan semua..saya menggunakan kuasa veto yang ada suh turun sekarang jugak..bahaya la nanti kalau hujan lebat..camne nak turun...licin nanti.. 


Lepas tu kami meneruskan perjalanan ke sg tekala..oh..ini fav adik2 saya..mereka sangat suke mandi sungai..layan..





minggu depannye beronggeng dengan opismate pulak ditempat yang sama....nnti kite update ye..hihihi

2 comments:

  1. akak teringin nak pergi.. tapi tak kesempatanlah..

    ReplyDelete
  2. pi la kak...syokkk..penat sangat :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin