Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday: Jangan Tiru




Hahahaha...

Ini ialah aksi favourite kakjiyah..
dia selalu tiru gaya patung..dan turut kaku juga..wakakaka

kakjiyah..hang dah besaq sat lagi tengok banyak gambar pelik2 hang dalam blog cikngah..kikiki

16 comments:

  1. besar nanti mesti dia malu tengok aksi dia..huhu

    ReplyDelete
  2. tangan ngn kaki kena silang dik =)

    ReplyDelete
  3. hahaha tomel tomel nyerrr dierrr

    ReplyDelete
  4. jgn besar kang die teringin pakai mcm tu pulak!

    ReplyDelete
  5. @anis: ekekek..jgn riso..acik die belum senget 100% masuk yg bkn2 :p

    @lylyn: tgn die pgg sepit baru..tu yg takleh lepas plastik tu..

    @M:comel dn nakal die ni..hohohoho

    @dni: die stop every patung n tiru..yg ni je tersnap lepas perasan aksi die..ahaha

    @clive: comelkan? :p

    @munn: insyaAllah tak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Tiru-tiru nanti besar jadi model.

    ReplyDelete
  7. hahahhahahha cute la kak jiyah nihh

    ReplyDelete
  8. @faza: mmg cute tp byk songeh..tp biasala budak :p

    @clive: slmt hari selasa..kikiki..jgn smpi gile ye :p

    @uncle thomas: huhuhu..model muslimah takpe..

    @kbitt: budak2 mmg cuteee :p

    ReplyDelete
  9. hhahaha... ikut sapa tatau :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

    ReplyDelete
  11. dia pakai rexona white tak..? kikikiki...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin