Tuesday, April 16, 2013

PRU13: Perang Bendera dimana-mana

Sempena PRU13 yang dah nak dekat ni...sepanjang jalan raya serabut dengan semua bendera parti yang akan bertanding...punyelah penuh sampai kadang-kadang tak nampak mane nak masuk simpang..hehehehe..

Ni sikit pemandangan sepanjang jalan (image google je..hehehe)




 
Bile dah start hari penamaan calon nanti..perang poster la pulak kan..


Jadi, marilah kita sama-sama menjalankan tanggungjawab kita untuk mengundi pada Pilihanraya Umum ke-13 ni..

Sapa kat sini yang first time nak mengundi...Cube angkat tangan...hehehe...Samelah kite!!! :)


5 comments:

  1. Ohh 1st time ya. Undilah yang terbaik...untuk dunia n akhirat :)

    ReplyDelete
  2. akak ni kali ke3 insha Allah..
    buat undian yang tepat yea..heheh

    ReplyDelete
  3. lynnn, nadia pon first timeeee! sep sekali :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin