Monday, January 09, 2017

New Year New Age. Its 2 3 :)


Assalamualaikum and Good Morning!

1st entry tahun ni...
terlajak tidur takdak orang kejut hujung November 💆💆💆
Haha

Alhamdulillah, syukur kepada Allah masih dikurniakan kesihatan, rezeki, kebahagiaan dan segala nikmat-nikmat Allah yang tak terhitung.

Macam biasala, masuk je new year, umur hakak pon bertambah dik!
Seiring dengan penambahan lebar dan berat badan jugak!
Haahaha. So sad.

At this age, i just want to be happy with my family! 👪
 and

This is how we celebrate ibu birthday...
our quality time together 




till then.. entahla bile pulak angin kencang timur laut yang akan buat hakak update lagi blog ni.

Haha. bye :D






5 comments:

  1. mmg pun skrg ni ramai dah blogger malas nak update story kan...
    aku pun ikut mood je lah...selalu layan instagram je lah...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....
      insta kn aje.. hihih

      tula ikut mood.
      kalau kelaut moodnye jadi la setahun 3 entry, :D

      Delete
  2. Blogger kena kerap buat update
    kalau tidak pembaca lupa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni namenye blogger tak berapa nk gagah dah . hahaha..
      :D

      btw tenkiu for comingggggggggggggg

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin