Wednesday, July 07, 2010

Should I or Should I not?


Tak pasti nak pilih mana satu..sama ada nak tolong adik yang amat degil itu or just do nothing about it and continue your life macam biasa...fuhhh!...

Bile dipikir-pikirkan balik macam kesian kat dia..tapi dia tak pernah nak pikir orang lain pon..Buat keputusan sendiri pastu bile orang lain tak boleh nak commit marah pulak..


Kalau nak ambil cuti tu mungkin bolehlah diusahakan walaupon boss takde dan keje melambak-lambak tapi i've no budget and his not going to sponsor any..so how? lagipon tak setuju dengan cara dia yang kelam kabut tu...like there are no other days! adoi...napela macam ni..

The event still not confirm yet due to we are not sure yet want to go or not..because we are not preparing any and very blur...dont know who else will joining us..or to cut the story... We know nothing about this event..fullstop..

Congrats my dear bro for making our life tunggang terbalik!!!!!!!bravoooooooooooooooo


1 comment:

  1. Visiting here friend, cool blog n n3..nice..Very special brought for u.. Check it out!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin