Saturday, July 10, 2010

I like COSMOOOOOOOOOOOO :)

Wooot wooot ...saya menang lagi..........ahahaha..suke2..kali ni saya menang promotion T-JOUE.mule2 dapat sms notification untuk ambil hadiah tu ingatkan menang Kit Karier yang issue Julai baru-baru ni...dah senyum-senyum bile mizzura kate 'wahhhh...ko menang kit karier ke?' 

Hadiah kit karier yang didambakan...haha

Dapat sms tu masa kat opis..so bile balik umah terus kuarkan koleksi-koleksi magazine COSMOPOLITAN yang ada..cari punye cari..confirmlah bukan menang kit karier :( sebab kit karier tu ada banyak hadiah...notification tu tulis T-JOUE je..hohoho..

Jumpelah satu promo t-joue yang hadiah dia voucher RM200 so ingatkan yang itulah..since my officemate mizzura pon ada nak collect hadiah kat cosmo..so kami pon decide nak pi berdua..hahaha..suke-suki je..punyelah susah nak dapat permission kuar berdua..last-last keluar jugak..hahahahaha...

Mizzura lagi best...pi redeem sekali 2 hadiah...wah..sangat bestnye..tapi until now kami tak dapat lagi hadiah foot spa dari true spa..kenapa lambat sangat cosmo? huhu

Redeem hadiah tu kat menara citibank...wah! saya sangat kagum dengan mizzura..dah macam office die lah tempat tu..selamba je...memang semangat menuju YYYYYYYY la kita ye...boleh makan kt food court situ lagi..hahaha..yang lawaknye boleh berangan kalo keje kat sana nanti senangla kalo nak ambil hadiah...kah3x..hadiah je la yang dipikirkan..tak pikir nak p keje kat area ampang tu jem tak hengat punyeeeeeee.....

Ok..sebenarnye..hadiah dari cosmo yang dapat kali ni rupe-rupenye promotion t-joue sept'09...
Lambatnye cosmo bagiiiiiiii...huaaaa....dan cume dapat voucher rm100 + earing...hahaha...jadilah.. :)
so T-JOUE midvalley..wait for me haaaaaaaaaaaa....hahahahaha...







3 comments:

  1. so nice can win.. im always bad in winning things =P

    ReplyDelete
  2. kenwooi :hehehe...hopefully getting more prize after this..may luck always be with me..

    ReplyDelete
  3. Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin