Thursday, July 29, 2010

Pesta Flora @ Putrajaya

Backdated story again..hehe..

Haritu pergi Pesta Flora @ Putrajaya...Thanks to my fren yang tolong ambilkan gambar...selama ni kite duk amek gambar orang..hehehe...tunjuk sikit je lah ye..

Hello Kitty, Pingu & Bear site tepi...ramai sgt org depan tu..

Suke benda2 bercahaya ni..

Dengan rama2..masa ni tgh jeling sebab memula die amekkan gambar dgn box kuning jek..cait..

sangat kreatifkan? ubat nyamuk jadi hiasan..

with Mr. King Kong :)

with Princess of Arabian..

muke cuak sebab pakguard tak kasi dekat dengan witch itu..haha
kang amek penyapu boleh terbang tu kang baru tau..

Ok2..memang sume tu gambar saya jek..tukang amek gambar takmo bergambar...sape suruh kan??
Hahahaha..

Oklah..bubbye..tatatititutu...

 

2 comments:

  1. wut...takpenah g..next time!

    ReplyDelete
  2. setiap tahun ada..tp baru tis year aku p...itu pon tak dirancang....pegila..banyak munge cantik2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin