Wednesday, August 04, 2010

My Water Moments with Sony TX5 @ Mali Cove Sunway Lagoon

Petang tadi saya bukak email.....saya nampak dari Nuffnang....pasal Sony TX5 yang saya tergila-gilakan tu...
dah excited ni.....wahhhhhhhhhhhh....ada can menang lagi ni...sambil-sambil main air...dah berangan ni...




sekali...baca sekali lagi...dan lagi...LAAAA!!!!!! dah terlambat...kene reply the email harini before 12 noon???? masa bukak tu dah pukul 6pm....HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
terlepas lagi peluang nak menang Sony TX5 yang ku dambakan itu....sadis betul!

Ini semua gara-gara lappy kesayangan yang masih berada di ICU....semoga lappy itu cepat mencari penggantinya supaya saya tidak lagi terlepas peluang-peluang keemasan seperti ni....huhuuhu...
sedih betul............

So, to all blogger yang telah pon berjaya diinvite oleh Nuffnang ke event ni...Please ENJOY urself there...and have a healthy fight to OWN the gorgeous Sony TX-5.....Sob Sob...wish I could join u all there :(

7 comments:

  1. there will be next time for u... i'm sure !

    ReplyDelete
  2. same case happened to me....huhuhhuhuuh

    ReplyDelete
  3. hihihihi...itulah..sadiskan?
    kalo tak boleh berjimba bersama-sama kat event tu...untung2 dapat sony tx5 tu..kehkehkeh..
    cube lagi next time :)

    ReplyDelete
  4. I'm invited too but can't go la...outstation at that time...have fun ya..

    ReplyDelete
  5. m-knight &dD : i'm not goingla...dD pegi erk..bestnye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin