Tuesday, September 07, 2010

Cost for surgery utk sakit tulang belakang

Hai...entry kali ni kesinambungan dari entry saya yang dulu (scoliosis-akibat-beg-sekolah-berat)..pasal adik saya yang menghidap sakit tulang belakang @ name scientificnya scoliosis...

Die dah pi wat check-up @ HUKM dan dijadualkan untuk dioperate seminggu selepas beraya...
Sekiranya anda kenal dengan die sure tak percaya die ada penyakit ni..sebab die sangat active kid..bijak juga orangnye..lebih bijak dari saya..hehe..(saya pon bijak jugak tau..hihi)

Mungkin ni lah salah satu dugaan & cabaran yang dah ditetapkan oleh Allah untuknye..setiap orang ada ujian dari Allah..bile tiba masanya..kita harus hadapinya lah kan...

Minggu lepas balik rumah untuk berbuka puasa sama-sama..then ayah shows me this letter...cost untuk pembedahan...sangat2 costly...

Ain dah start bercuti sekolah direct...until abes sekolah...wah..banyak jugak akan tertinggal pelajaran..nasib baik die ni sangat fast learning person, dan dengar citer ade cikgu yang sanggup datang rumah untuk mengajar ain..InsyaAllah saya pon akan turut membantu ape terdayalah..rasenye untuk silibus sekolah ok lagi..just need to recall back..insyaAllah still can do it..

Jadi..didalam bulan yang mulia ini, saya dengan rendah hatinya ingin memohon kepada sesiapa yang membaca entry ini supaya turut sama mendoakan kesejahteraan adik saya..semoga dia tabah menghadapi dugaan ni..

Ain..dont worry..after this u'll be someone special a.k.a transformers sbb ade besi dalam badan... ehehehe...gurau jek! we will support u sis... dont worry k..

8 comments:

  1. semoga ain kembali sihat... kesian dia kecik2 dah suffer.. sempat lagi tu akak dia bergurau tau

    ReplyDelete
  2. thanks mekchu....ehehe..kakak die ni mmg suke bergurau :)

    ReplyDelete
  3. salam....bg la no akaun mana tau ada dermawan ingin membantu?

    ReplyDelete
  4. uish..sape2 nak mmbantu silekan contact saya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin