Wednesday, May 04, 2011

Wordless Wednesday : Dansa II Merchandise



Last week dapat call dari akak kate ade parcel sampai kat umah dia..
Dari TV3.. Pastu dia tanya 'ko nak jadi artis ke ni angah?' Terus kami gelak berdekah-dekah!
Tak masuk dek akal saya yang pemalu ni nak jadi artis..Muehehehe..

Bila bukak parcel tu.. terus teringat ada masuk giveaway dari Sasha Bashir..
Eh! Dapat rupanya...

Thanks Sasha Bashir!

4 comments:

  1. hehehe..Thanks kak ratu..
    saje je tu masuk memain :)

    ReplyDelete
  2. Ho this subject is really concerning. Keep pushing friend !

    ReplyDelete
  3. walaweh...bila nak g berdansa nih...haha..*tetiba*

    |Jangan malu pakai PPE|

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin