Monday, February 20, 2012

Sebelum dan Selepas...

Dah lama tak cite pasal kakjiyah dan qihah kat sini..

Last week macam biasa pi tengok diorang kat Shah Alam..dannnn..aktiviti kami ialah..
potong rambut mereka. Hehe..

Ni rambut kakjiyah dan qihah sebelum......




Pi kat Anura Saloon kat Ole-ole seksyen 18, akak kate kat situ okay...kemain budak-budak sekarang..dulu masa saya kecik-kecik ayah je yang tolong potong rambut..mane de pi salon-salon ni...haha *jeles lettew*

Kak Jiyah okay je..dah biasa kot..die ikut je cakap hair-stylish tu..


cikngah die nyibuk kt blkg..haha

sambil potong rambut boleh sengeh-sengeh pulak kakjiyah ni..
Qihah payah sikit..die takmo pon duduk kat kusi...end up nye..
ibu die kene dokong..pon takmo potong rambut die yang dah menutup mata itu..huhu..




Hehehe...cikngah diorang bajet...suh ciklun je tolong potongkan rambut die..senang :)

Ni gambar selepas.. :)



Rambut diorang dah tak menutup mata masing-masing...hihi...

19 comments:

  1. hi pija!
    tq for coming..:)
    budak2 mmg comelkan..huhu :p

    ReplyDelete
  2. wahhh potong rambut... lama dni tak potong rambut. last potong oktober tahun lepas :D


    p/s: lama tak bw.. sorry taw.. mood preggy skang ni tak berapa okay nak online.. tak on laptop pun. pembawakan budak kut... huhu

    ReplyDelete
  3. hai awak .. lama x singgah ..

    amboi cute nye diaaaa.. rmbut x masuk mato baru ler tomei

    ReplyDelete
  4. hi cad!
    sorry lambat reply!heee baru aje balik keje ni...heehehe...

    anyway,dua dua nampak sgt setailo!heee~

    ReplyDelete
  5. anak2 kak pun gitu,potong rambut di salon rambut, siap cuci rambut lagi!

    ReplyDelete
  6. @dni: takpe dni..truely phm..:)
    take care ye..

    @kakzura: hehe..mekasih singgah:)tu la..mase tutup mate rimas sy..lg2 si kecik tu takmo ikat rambut

    @farra: mekasih..ikut ibu die..
    makcik die comot..kikiki

    ReplyDelete
  7. @kakbitt: mereka sgt comel dan nakai

    @kakteratai: overkan kak budak2 skrg..potong rambut kat salun tu...huhuhu

    ReplyDelete
  8. ai smpai skrg kalau nak potong rmbut balik kmpung..suh mak yg gunting..haha xreti salon malon ni :p

    ReplyDelete
  9. aloh nomei2nya potong rambut kat salon..makcik ni ptg sendiri je..hehe..


    lin pakai shawl jenis apa ya terbentuk cantik jer kat muka..

    ReplyDelete
  10. simpanlah panjang2...boleh lawan twins...:)

    ReplyDelete
  11. sandra: budak2 je ke yg kiut? makcik2 n ibu die kiut tak? wakakaka..perasannnnnnnnnn.

    marya: huhu..diorg mmg perasan ala-ala model gitu

    ReplyDelete
  12. @munna: tu la..budak2 skrg advance..kite pon suh adik je tlg keratkan rambut..hehe

    @yna: mmg over tau anak2 buah tu..potong sikit je pon kene charge 15hinggit.. shawl biasa je yna..mls nk iron tudung..rembatla yg tu..senang.lilit2 da siapppppp :p

    ReplyDelete
  13. @saiazuan: si adik nangis2 takmo potong rambut..hehe..kakak die ok je..

    @daddy: rambut twin n ibu cantik!!! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin