Monday, December 26, 2011

Cuti tapi tak pi mane-mane

Last week cuti...menghabiskan cuti tahunan yang takdelah banyak sangat...wiken yang panjang dari jumaat, sabtu, ahad dan isnin..tapi...takpi mane-mane pon..

This week pon wiken yang panjang jugak...sabtu, ahad n isnin.. PONNN... takpi mane-mane...hurm..bosan..

Takpe...next year nak plan pi cuti..ngrrr.....geram!

Nak pi...


atau


lagi best kalau dapat pi 


Takpon pi 


Hahaha..
ni namenye pengaruh tengok tv... 
tengok cite hatiku dikinabalu dah teringin nak daki gunung kinabalu pulakkkk
okay tutup tv sekarang jugak before banyak lagi tempat kau teringin nak pi..hihihi


edit sikit..haha..dan2 entry ni kuar...ade orang kate nk pi perhentian...............huaaaaaaaaaaa...nak ikut! ekeke..takdelah..belikan key chain utk saya nanti ye..haha..keychain pon jadilahhhhhhhhhhhhh :p

19 comments:

  1. lama aida xp bercuti.. time cuti sem ni pun,dok ghumah je. >.<

    ReplyDelete
  2. Perhentian mabul sabah tuh wajib pegi! Taun dpn pun aku nk brendam gak giannnnnn dah nih nak snorkling huhu

    ReplyDelete
  3. wah!Banyak tempat yg diidam-idamkan,
    tak best kalau pergi mana2 dlm cuaca mendung ni.

    ReplyDelete
  4. arie: aku teringin weh...satu hari nanti..hahaha

    uncle thomas: hahahaha..ni baru listkan cuti-cuti malaysia..blom listkan cuti-cuti over the sea....:p

    ReplyDelete
  5. pengaruh 3h2m ke ni? bukan budak2 je yg terpengaruh.. yg dah besar panjang ni pun sama jugak kan..

    ReplyDelete
  6. ouh mekchu...haruslah terpengaruh tgk 3hari 2mlm tu..lagi2 ade karl shafek! hahaha...:p

    ReplyDelete
  7. uncle pergi disneyland cheras....

    ReplyDelete
  8. @uncle gedek: disneyland cheras? kat mane tu uncle?

    @azhan: kan...mmg teringin tapi bukan skrgla kan..

    ReplyDelete
  9. p pulau manukan sabah! cantik gile!

    ReplyDelete
  10. wah...ramai yg recommend sabah ni..
    wajib masukkan dalam list ni! :)

    ReplyDelete
  11. Tak apa...Simpan impian dulu, nanti ada rezeki, mesti dapat p punya insyaAllah :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal..

    bestnya plan nak g bercuti..sy ni jenis takut bab pulau2 dan air..hehe

    tahniah menang ga k.wahida..:)

    ReplyDelete
  13. tak pe...tak pergi hari ni esok lusa masih ada...

    ReplyDelete
  14. oh, pulau2 di Sabah terbaekkkk!!
    seafood pun segar2....kalau gi sana jgn lupa pekena lokan panggang dan lobster tau...

    ReplyDelete
  15. @hanih: pi la berjalan mase anda masih bergelar student..dah keje nanti busy! hehehe

    @prettywrite: haiiii....linsuke air tapi takut itam! kulit cepat terbakar sebab kadar melanin dalam kulit sangat tinggi..ahaha..kemain~

    @kakbitt: harusss....boleh jadi gile kalau asyik bz keje je..

    @kakwahida: oraitttttt....

    ReplyDelete
  16. Aku xplan pun..tau2 jd pemecah rekod pergi pangkor...

    ReplyDelete
  17. @mizzura: entry ni kuar sbb kau la jugak! jeles ko asyik pi jenjalan jek..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin