Thursday, December 01, 2011

Melody Idol Peringkat Suku Akhir..

Hahaha..
Wokay..dalam family saya..ade sorang perasan nak jadi recording artist..OMG!
Tidak....tolong jangan masuk majalah mangga lalu berposing ditepi kolam renang sambil buat statement bangang ye! haha..

Jom tengok adik saya yang beria-ria nak masuk melody idol ni..

Waktu dia nak submit form nak join pon die angkut kakak n adik2 die teman..
Ingatkan masa pertandingan suku akhir ni saya malas nak tengok..
tengah syok2 nak pi shopping sorang-sorang..tetibe dapat msg sedih..
Adi suh datang bagi support kat die..keh3..
Yela2..akak kau datang!

Jom tengok si Adi perasan..
tengah nyanyi duk tunjuk tangan kat saya...ceyh....bajet aku embun ke adi or nak ilangkan gemuruh so tunjuk kat kakak sendiri yang tengah bz amek video hang..hihihihi =))
ujung-ujung lagu...ayah tipon la pulakkkkkkkk...
maka tak abes sepenuhnye la vid ni...

die adik saya dan die sangat poyo..haha

Ouh...lupe...adi berjaya ke peringkat seterusnye...adeyh...pening pale melayan karenah adik2 :p

P/s: kaklun...tak pasan ke baju adi pakai tu baju sape? ahahaha..nasibla sweater superman ko jadi hak milik kekal adi....kuang3...

7 comments:

  1. @aida: mane der hebat~ ngaji lg bagus..keh3!

    ReplyDelete
  2. mintak otograp kat lengan baju!

    ReplyDelete
  3. hahahaha.....uncle gedek n daddy nk mintak otograp secara berduet ke?

    ReplyDelete
  4. wowwwwww nak sainnnnnn ehhh baru perasan komen uncle & daddy....huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. ekeke....dimana ade uncle disitu ade daddy :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin