Wednesday, December 14, 2011

Anugerah Cosmopolitan Fun Fearless Fabulous 2011

Actually..mizzura yang dapat invitation untuk join this event...die boleh bawak 3 kawan...so diangkutnye kami sebagai teman..hehe...

Bile mizzura ajak...terus je saye setuju...hihihih...dah lame kot tak jumpe mizzura...so berharap nanti kat sane dapatla bergossip setelah sekian lama...lagipon April this year saya tak dapat join Cosmopolitan Pamper Suite untuk ABPBH...jadi kalini saya tak lepaskan peluang untuk join event majalah kesayangan saya ni..hehe

Event ni ade theme... vintage fabulous...hahahaha..menggagau kami nak cari baju yang bersesuaian dengan theme itu..kikiki...last2 pinjam baju ain...abes cite...nak dijadikan cerita..bile tengok...la...kami macam dah rancang 3-3 orang pakai black n white...pastu masing-masing ade campur sikit kale len..akma ade kale coklat..saya tambah sikit pink...dan mizzura tambah merah sikit..hehe..






Sampai je kat sana kami banyak wat hal masing-masing je..tak berapa menumpukan perhatian pada event sebenar...hihihi...pastu kitorang makan sampai kenyanggggg.....last-last waiter-waiter nak abeskan makanan..terus die bagi kat kitorang banyak-banyak..

Ramaila artis yang join..tapi kami tak heran sangat pon..ceh...yela tu..hihihi
Jom layan gambar je la...taktau nak story ape..



7 comments:

  1. wahhhh.. tahap retis dah niiiii... bestnyaaaaa....

    ReplyDelete
  2. kikiki....retisla sangat :p

    biasa je mekchu...kitorg wat hal masing2...hehehe

    ReplyDelete
  3. huiyoooo....dapat gambar ngan retis yewwww..

    ReplyDelete
  4. kahkah....weh..mane gambo dengan fasha sandha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin