Monday, November 08, 2010

Celebration dapat SOYA bonus

Awal-awal bile dah dengar rumors-rumors akan dapat SOYA bonus setelah lama menunggu, kami dah deal akan gunakan se'portion' (apakah?) untuk makan sedap-banyak dan bayar masing-masing..

Haha..takdela special-istimewa sangat sebab makan-sedap-banyak-bayar-sendiri-je..HAHAHA
Tapi yang menariknya..kami ada buat weightage ikut tangga gaji..wihuuuuuuuuuu
Ofcoz la saya antara pemilik weightage yang rendang takberbuah. Hihihi..maklumla saya yang paling muda~
oh, ape kene mengena?

Kami (read saya n mizzura) cha alif but awal pergi ke lombong (mines) untuk memesan awal hidangan tak ingat dunia kami. Supaya..bile yang lain-lain sampai..makanan sudah ada~ bijak tak? lakukan ini hanya dengan kebenaran dari bos anda wokey~ saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda dikenakan tindakan tata tertib dipejabat anda~ hihihihi..

Setelah kertas undian rosak dikira, dan pemenangnya ialahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
(drum rolls please)

Niat dihati nak makan pizza-penuh-dengan-cheese supaya ada can nak amek gambar masa menikmati pizza-yang-lazat-penuh-nikmat untuk join contest..tapi apakan daya, saham saya cume kecil saja dalam bil yang akan dibayar itu..maka.. saya yang menurut perintah..huhu



Tengokla list menu yang kami order tu...memang menggugat iman betullah! banyak giller!!!! hahaha
sumpah takut bile makanan asyik sampai je..memang betul-betul melantakla diorang ni..




Tengokla gambar-gambar diorang yang sempat saya capture sambil makan, tapi bile tengok diorang da marathon makan tanpa amek gambar satu pon..huh! tak boleh jadi. terus letak handphone chokia tu dan ngap ngap ngap..last-last takde satu pon gambar saya.huhu..

Jom layan gambar diorang makan dengan seleranya..huaaaaahahaha...






 Dalam banyak-banyak gambar..si alan la yang berjaya tunjukkan kelaparan tahap maksima..hahaha..ampun!

1 comment:

  1. fantastic job. I did not anticipate this.


    With Thanks!

    Nando's Menu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin