Thursday, November 18, 2010

Ladies Extreme Day Part 1

~The Angles~ vs So Sweet Grup
Venue: Putrajaya Extreme Park

Seperti yang dijanjikan.. Saya dan mizzura sampai tajam [sharp] pukul 9.30 sebelum game dikatekan akan bermula..rasenye lah kami sampai tajam..haha..walaupon kami musuh..tapi p same2 tu~ takleh pisah..haha
Tunggu punye tunggu rupenye yang lain sesat! Nasib baik kami ada bantuan dari GPS adik mizzura..
Ketibaan rombongan The Angles dan So Sweet Grup yang sesat
saya dan mizzura da mcm tuan rumah melayan tetamu..masuk-masuk
Memperkenalkan ~The Angels~
So sweet Grup..

Kami ada cameraman tau..wah..sakanla kami bergambar


Siap selang-selang pink - kuning. Klakarkan..jarang org main paintball kale terang mcmni..
senang nak detect..keh3

Ni masa briefing oleh encik Adiman.keh3..die pon pening duk posing je budak2 ni..
Package kami consist of
• rental of Tippmann Custom 98 paintball marker • barrel sock & loader• safety mask
 • body & neck protector • unlimited CO2 gas (20oz. canister) • team arm band
• field fee • referee & crew fees

Benda-benda yang standardla kan.. biasala tu.. kalau dah biasa dan selalu main paintball ni mungkinla ada marker sendiri ..tapi kalau setakat setahun sekali main macam saya ni..sewa jela ye.. banyak jugak pallet die bagi sampai boleh main 7 game tau..ataupon dema sume ni jimat tak tembak banyak.haha..


Diorang bagi cube 3 field.. yang 1st macam gambar kat atas tu..yang second macam dalam dusun..dan yang ketiga dalam ladang kelapa sawit..Sume lain2 cara gamenye..ada yang kene ambil bendera, ada yang kene naikkan bendera dan juga kalah mati..

Saya berhenti setakat ini dulu la ye...Nantikan update Ladies Extreme Day Part 2 untuk aksi yang lebih mengancam jiwa! Hahahaha...


Tengok budak kt tengah tu,belom main da gelak dengan overnye!
Confident menang ke? Huehehe

2 comments:

  1. bestnyer main paintball...i xpernah pgi lagi :(

    ReplyDelete
  2. ms n mr red ribbon:

    best tau..tryla..mmg enjoy abes!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin