Tuesday, January 04, 2011

Ada rame2 dalam perutku..

Nak tahu ape alasan saya tak update blog berhari2 walaupn sibuk duk canang satu malaya saya cuti 4hari?
Sebab ade rama2 dlm perut wo..sebab tu jugak pagi tadi saya drive tanpa bukak radio dan aircond..pastu duk cakap sorang2..hahahaha...gile jiwa kacau ah! rama2 punye pasal..rama2 tu takmau jugak terbang jejauh..at last..akhirnya kul 11 dia dah blah..hoyeah!saya bebas~ ok lepas ni cadlynn will back on track! Haha..dah selamat satu benda.syukur alhamdulillah..lepas ke tak lepas lain cerita..yang penting redah je~ huehehehehehe

amek! lepas geram lepas jumpe pakcik dan makcik rama-rama...ahahaha...seyes sedap..aiskrim yogurt..
len kali mau beli lagi sambil test eskem len jugak..ekekeke =))

2 comments:

  1. yeayyy! dah lepass..all the bestt ;)

    ReplyDelete
  2. ena..ekeke..tq..lepaskan je..janji cube kan kan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin