Wednesday, January 05, 2011

Jumpe Upin Ipin~

Ni cerita dah basi..lemau..haha..tak sempat nak buat..lappy buat hal last week terus takde mood nak berblogging..kitorang jumpe upin dan ipin ni pada hari yang sama dengan hari tengok kelab kucing malaysia tu.. haa..betulkan dah basi? ekeke..tapi tetap mau kuarkan cite ni sebab dah penat amek gambar banyak-banyak...

Ni masa last december tahun lepas ye adik-adik...dekat sacc..jangan nanges2 ajak mak pak pi hari ni atau esok pulak..karnival upin & ipin ni dah takde...rugi woo tak pergi...kite dapat jumpe upin ipin....hahahahaha..perangai macam budak2! jumpe upin ipin pon nak excited~


Kak mas excited isi form kelab upin ipin utk jiyah smpi tulis nama sendiri..
Sampai-sampai je..akak pi isi form untuk kakjiyah join kelab upin ipin...pastu lagu chicken dance kedengaran..apelagi...berlari kakjiyah pi masuk dalam nak join berdansa jugak...maksudnye..makcik-makcik die pon kene follow la...haha..

Dah penat berjoget sakan, kite amek gambar pulak ye..akak pon bergegasla pergi kaunter nak beli tiket nak amek gambar ngan upin ipin..tapi dah sold out...humang aih...memang buat duit betullah..dapat tiket untuk amek gambar dengan mael dan ihsan jer...jadilah dari takde..

Hahaha..gamba blur...malu kene pakse amek gambar jugak~
Ye..yang paling rendang tu saya! sebab kakjiyah sanggaaaatttttt berat ok...adoi...tak larat betul kalau dia ngade2 takmo jalan..nak berdukung padahal tinggi die je dah separuh saya...oh no~ kitorang ni kejap masuk hall tu..jap keluar amek angin..ke buang angin..haha..biasala budak2 mane boleh duk lame2 satu tempat..nak berlari je keje die...masa keluar jap tu nampak board nak conteng2..tengokla hasil seni kami dibawah~

sign tanda sokongan~
Ada macam-macam aktiviti diorang buat kat sini tak takde satu pon saya masuk..sebab taktau..haha
rugi tak join ade pertandingan sudoku...budak cina tu die kebas sume adiah dari kategori kanak-kanak ke dewasa....cer buat balik..sure saya menang punyelah..hahaha...perasan..lepas tu team tv9 datang..irma hasmie...wah..kecik molek je die ni..kurus dan cantik! jeles..jeles...diet lin!!!!! duk tengok sorang lagi kat atas pentas tu..macam kenal~ eh! itu afiq ludin dak mrsm saya...oooo keje dgn tv9 ke die ni..
Baju putih tu kawan sekolah saya..dengan irma 

Irma, Maisarah dengan adik maisarah pelakon ceplos
Ada banyak benda yang diorang jual kat sini..coklat ade..mainan ada..vitamin ade...baju ade..pendek kate...macam-macam adalah...tu ha diorang bergambar dengan mascot vitamin...ikan kod dan tiger...kakjiyah takut mule2..hahaha...ade budak nanges2 tapi parent diorang still nak amek gambar jugak..
bende yg berjaya buat saya kuar duit...supplement~

upin....(kata qihah)
semangat amek gambar~

amek gambar upin ipin dari bawah stage je la~

Lagi upin ipin...
Kak jiyah dan qihah berjaya merembat patung upin dan ipin sorang satu...upin untuk kakjiyah dan ipin untuk qihah..satu rm30 beli dua rm50...pergh...boleh tahan mahal..pastu masal beli supplement tu entitle utk cabutan bertuahla sangat...dapat beg sekolah upin ipin untuk jiyah~ pastu beli ape lagi ek..adela beli lagi..so entitle for lucky draw...harammmmmmmmm tak naik nombor tu...sipi2 je die bagi.. sebabkan dah nak anta ciklun balik matrik, so tak dapat nak beronggeng maklimah lelama kat sini....bye upin  ipin...lain kali kite jumpe lagi ye... :)

2 comments:

  1. woww upin ipin pon ada fanclub! haha

    ReplyDelete
  2. @aisyah:

    harus ade...die hard fan lagi tau..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin