Friday, December 17, 2010

Peace Contest

Kene TAG lagi..adoi..penat nak menjawab tag..lalala..Ain kate entry saya macam karangan budak sekolah..budak sekolah pon budak sekolah la...ai memang muda sentiasa..Hahaha..#sile muntah#

Okay..Peace contest ni dianjurkan oleh cik mek molek Ezan Idma dan telah berjaya ditag oleh budak hingusan iZs...hihihihi..mekasihla ye budak hingusan..macam tahu je ai suke buat peace masa amek gambar..suke tau..suke sangat! haha..dah lebih kurang macam trademark ai jugakla~ huehehehe..


Peace Contest


Cik penganjur..kenapa boleh letak satu gambar je? kenapa? saya ada banyak gambar peace nak letak ni..HAHAHA..gile tamak! walaupon letak sejuta gambar..macamla confirm menang..huehehe...

Okay..segala macam jenis syarat2 nak masuk contest ni ada kat sini ye.. click..jangan malu2..

Dan inilah gambar PEACE dari saya..haha

Amacam? gerek tak? Korang ade ke sambil tenggelam buat peace? HAHAHAHA...sambil berenang-renang pon mampu buat peace tau! Hahaha..memang hantu peace betullah~ Ni masa kat redang. memang best gile..sangat-sangat enjoy sume moment kat sana...Kalau ada rezeki nak pergi lagi..hehehe..

Dan mereka yang bertuah ditag oleh saya ialah...jeng jeng jeng..

# erina - sorry ena..tag ko lagi..ampun~

2 comments:

  1. xpaham motip ayt di kat ats3..tu~haha

    ReplyDelete
  2. owh..sebenarnye entry ni panjang berjela2..tapi lepas edit jadi macamni..tapi lupe nak delete statement angah sentiasa muda..hahaha..biar je la..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
" Ya Allah, sebagaimana engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah musyrikin, maka kami memohon kepada mu ya Allah, turunkanlah bantuanmu kali ini kepada orang-orang islam di palestin, hancurkanlah rejim zionis yahudi sedahsyat-dahsyatnya" . Amin